Uutiset 2016/ News 2016

Suru kohtasi myös meitä jouluaattona, kun Lila (Teepan Bastet Karafill) oli kuollut nukkuessaan. Syytä emme tiedä, mitään näkyvää ei ollut, Lila söi vielä edellisenä iltana ihan normaalisti ja oli ihan normi oma itsensä. Arvelemme että sydän petti jostain syystä. Olemme järkyttyneitä ja surullisia, mutta elämän on kuitenkin jatkuttava. Emme unohda sinua Lila, olit niin kauan odotettu ja toivottu, tällä on kai joku tarkoitus sen aika näyttää.

Suru-uutiset seurasivat toisiaan Karafill Xpertti "Töpö" meni luusyöpään ja "Luru" Karafill Selja pitkän sairastimisen jälkeen. Voimia teille kaikille ja hyvää matkaa rakkaat.

Suru uutinen saavutti meidät "Tami" Karafill Timjami ei ehtinyt ihan 10v. ikään, kun syöpä uuvutti rakkaan kasvattimme. kaikkea hyvää ja voimia teille Minna!!

Heinäkuun lopulla kakarat lähtivät uusiin ihaniin koteihinsa, olkaahan reippaita Luna, neela ja Paavo!

30.5.2016 Kata (Seamrog Cuddle Me) synnytti pentuja 1 poika ja kolme tyttöä, poika vapaana.

Petu (Karafill Blubber) kisasi rallytokon mestari luokassa toukokuun lopulla ja saavutti RTK4. Hienoa ja Onnea Petu Ja Annemari!!!

14.2.2016 Kerry-ja vehnäterrierikerho palkitsi Vuoden Rallytokokisassa Karafill Blubber "Petu" ja Annemari 2.sija. Paljon Onnea Petu ja Annemari.

29.1.2016 saimme hienoja uutisia Tikkamäen perheeltä, Iiro ( Karafill Flavio) PLN-geenitesti N/N (normal)